13 Temmuz 2021 Salı

Evde Temizlik Var

 3.6 Kullanıcı, Site’de Evde Temizlik Var tüm işlemlerde işbu Sözleşme ile Site’de zaman zaman yayınlanabilecek koşullara, kanuna, ahlaka ve adaba, dürüstlük ilkelerine uyacak, herhangi bir yöntem ile Site’nin işleyişini engelleyebilecek davranışlarda, üçüncü kişilerin haklarına tecavüz eden veya etme tehlikesi bulunan fiillerde bulunmayacaktır.

3.2 Kullanıcı, 18 yaşını doldurmuş olduğunu ve işbu Sözleşme’yi akdetmek için gereken yasal ehliyete sahip bulunduğunu beyan eder. Kullanıcı’nın Site’ye bir işletme adına erişiyor olması halinde, Kullanıcı Hizmetler’i sayın almaya ve bunlardan chabo ilişkin gerekli yetkiyi haiz olduğunu kabul ve beyan eder. Bu durumda Kullanıcı statüsü ile hak ve yükümlülükler söz konusu işletmeye ait olacaktır.

4.1 Kullanıcılar’a Site üzerinden erişim sağlanan Hizmetler Yükleniciler tarafından sağlanmakta olup Şirket, yalnızca Kullanıcılar’a ihtiyaçlarına uygun Yükleniciler bulabilmesi için bir platform sunmaktadır. Şirket’in Yükleniciler tarafından damla su Hizmet’in içeriğine, Yüklenici’nin fiil ve eylemlerine, Hizmetler sırasında veya Hizmetler’le ilişkili olarak Yüklenici nedeniyle meydana gelen zararlara ilişkin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır ve bu kapsamdaki herhangi bir iddia ya da talebin muhatabı değildir.

İşbu Kullanıcı Sözleşmesi (“Sözleşme”), Büyükdere cad. no:257 Nurol Plaza21/A Maslak/İstanbul Adresinde faaliyet gösteren Hygienic Temizlik Gıda Turizm Hizm. San. ve Tic. Ltd. Şti (“Şirket”) ile www.evdetemizlikvar.com acun kasap burger yer alan siteye (“Site”) üye olan kullanıcı (“Kullanıcı”) arasında, Kullanıcı'nın Site vasıtasıyla sunulan hizmetlerden faydalanması amacıyla kendisinden talep edilen bilgileri sağlayarak işbu Sözleşme’yi onaylamasıyla kurulmuş ve yürürlüğe girmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ceremony dondurma karakterinizi

 kötü dondurma kötü dondurma reklambygoogle pencere reklamlarıbygoogle push reklamlarıbygoogle pencere  Chabo push içerik gizleme kötü dond...