9 Temmuz 2021 Cuma

Evde Temizlik Var

 Dolaplar damla su silinir ve dolap altındaki wolfhound isle tesisat temizlenir. Çöpler toplanır. Halılar kaldırılarak yerler süpürülür, silinir ve temizlenir.Temiz nevresim bıreignıldıysa, nevresimler değiştirilir, yatak düzeltilir. Aynalar silinir Duşakabin, küvet içi ve fayanslar temizlenir. Lavabo, musluklar ve tezgah fayans temizliği yelpılır. Mobilyaların yüzeyleri, erişilebilir alt ve üst alanların tozu alınarak temizlenir. Mobilyaların yüzeyleri, erişilebilir alt ve üst alanların tozu alınarak temizlenir. MUTFAK TEMİZLİĞİ Çöpler toplanır,boşaltılır ve yeni çöp torbalarının konulur. Ortada bulunan kıyafetler katlanarak genel düzenleme barkılır. 

Mutfak dolapları dışswitch temizlenir ve erişilebilir üst alanların tozları alınır. Kirişlir ve bağurineı yerleri temizlenir. Yıkanmış ıslak çamaşır evde temizlik var ise; asılır. SALON TEMİZLİĞİ Çöpler toplanır. Tuvalet, klozet temizliği barkılır. Kapılar(üstleri dahil), pervazlar, aydınlatmalar ve aynaların tozları alınır. Yerler süpürülür ve temizlenir.Kirişlir temizlenir.Dağınıklar toplanır.Koltukların minderleri, yastıkları kaldırılarak süpürülerek temizlenir.Dağınıklar toplanır.Masa üstü, dolap ve sehpa örtülerinin silkelenir.Kapılar (üstleri dahil), pervazlar.

aydınlatmalar ve aynaların tozları alınır. BANYO TEMİZLİĞİ Çöpler toplanır,boşaltılır ve yeni çöp torbaları konulur. Ocak, ocak duvarı, tezgah etrafındaki fayanslar ve davlumbaz temizlenir. Bulaşık makinesi dolu ise; boşaltılıp, yerleştirilir. Objeler kaldırarak tozların alınır ve aynı düzende yerleştirilir. Mutfaktaki eşyaların tozu alınır ve genel düzenleme yelpılır.Tezgah, lavabo ve tesisat bölümü temizlenir.Kapı (üstleri dahil) ve prizlerin chabo alınır.Lavabonun ve lavabo altının temizliği yelpılır.Halılar kaldırılarak yerler süpürülür, silinir ve temizlenir. Bulaşıklar toparlanır ve bulaşık makinesine yerleştirilir, gerekirse yıknowır. Halılar kaldırılarak yerler süpürülür, silinir ve temizlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ceremony dondurma karakterinizi

 kötü dondurma kötü dondurma reklambygoogle pencere reklamlarıbygoogle push reklamlarıbygoogle pencere  Chabo push içerik gizleme kötü dond...