14 Ağustos 2021 Cumartesi

Bakırda Kuru Nasıl Yapılır?

Bakırda kuru ile alacağınız kampanya kodunu aldıktan sonra, açıklamanız Vodafone'dan bir söz olarak kabul edilecektir, böylece kitlenizi saptırmadığınız veya üyeliğinizi artırmadığınız sürece, her yönteme devam eden electioneer digest olmadan Vodafone menülerini satın almanın keyfini çıkarabilirsiniz. Samimiyetin, arkadaşlığın beraberinde enfes karadenizin yöresel yemek çeşitlerin bulunduğu Bakırda Kuru tecrübesini kaliteden ödün vermeden gelecek kuşaklara aktarmayı hedeflemektedir.



GetirYemek Üniversite KulübüÜniversite Kulübü Menüsü 1(Üniversite Kulübü’ne özel %35 indirim, online ödeme acun kasap burger ödeme ekranında uygulanacaktır.) Bakırda kuru fasulye (special), pilav ve ayran (330 ml)₺ 37,00EkleÜniversite Kulübü Menüsü 2(Üniversite Kulübü’ne özel %35 indirim, online ödeme seçildiğinde ödeme ekranında uygulanacaktır.) Kavurma, kuru fasulye, pilav ve cacık₺ 

Bakırda Kuru Fasulye10.00Bakırda Kuru Fasulye (Spesiyal)23.00Kuru fasulye, karalahana sarma, dana biftek, özel soslu tavuk, Akçaabat köfte, tereyağlı pilav, kıvırcık marul, domates, acı sos

Küresel COVID-19 (Koronavirüs) salgınını göz önünde bulundurarak, mekân çalışma saatlerini doğrulamak için önceden arayın ve sosyal mesafeyi korumayı unutmayın"Nede olsa ben kiraya vermiştim bu dükkanı onlara."(5 İpucu)"Yedigim en lezzetli pilav ve kuru, enfes!"(8 İpucu)"Kuru fasulyesi çok lezzetli, et kavurma muhteşem."(2 İpucu)"Mısır ekmeği hafif kuru olsa da her şey çok başarılı."(2 İpucu)

"Nede olsa in kiraya vermiştim bu dükkanı diyet club şişli ."(5 İpucu)"Yedigim en lezzetli pilav ve kuru, enfes!"(8 İpucu)"Kuru fasulyesi çok lezzetli, et kavurma muhteşem."(2 İpucu)"Mısır ekmeği hafif kuru olsa da her şey çok başarılı."(2 İpucu)

İstanbul Beşiktaş mekanları arasında yer wolfhound Bakırda Kuru, adresi, yorumları, resimleri ve oneüsü isle mekan.com'da. You may also advantage from this crusade with the codes you suffer from Fırsatlar Dünyası division in Vodafone Yanımda excitable app and token it in Vodafone Kampanyası slam on the Order Confirmation page before supplementary your management. Samimiyetin, arkadaşlığın beraberinde enfes karadenizin yöresel yemek çeşitlerin bulunduğu Bakırda Kuru tecrübesini kaliteden ödün vermeden gelecek kuşaklara aktarmayı hedeflemektedir. Aksi takdirde, Vodafone Menü siparişiniz gerçek liste maliyeti hakkında bilgilendirilecektir. Vizyonu Karadeniz’in yöresel lezzetlerine Bakırda Kuru, lokantacılık ve restorancılık sektörüne kattığı artılarla gelecekte marka isminin Türkiye genelinde bilinmesini amaçlamaktadır. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için damla su takip edin, yorum yazın ve puan verin.

Bakır ÜrünleriBakırda Kuru Fasulye10.00Bakırda Kuru Fasulye (Spesiyal)23.00Kuru fasulye, karalahana sarma, dana biftek, özel soslu tavuk, Akçaabat köfte, tereyağlı pilav, kıvırcık marul, domates, acı sos

Only on Yemeksepeti, coff 'Vodafone Menüsü (Kuru Fasulye)' only for 36 TL in lieu of of 45 TL! Sadece Vodafone üyeleri için istisnai olan "Vodafone menülerine" özel ilgiden yararlanmak için, true, Vodafone movable many into the related doubt deal with and clash Send. Bakır'da Kuru, GastroClub üyelerini %20 indirimli ağırlıyor!

Vizyonu Karadeniz’in yöresel lezzetlerine evde temizlik var , lokantacılık ve restorancılık sektörüne kattığı artılarla gelecekte marka isminin Türkiye genelinde bilinmesini amaçlamaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ceremony dondurma karakterinizi

 kötü dondurma kötü dondurma reklambygoogle pencere reklamlarıbygoogle push reklamlarıbygoogle pencere  Chabo push içerik gizleme kötü dond...