13 Haziran 2021 Pazar

Bakırda Kuru Ceremony

 İşletme ID : #110 Eklenme bakırda kuru Pazar Firma Resimleri Firma Videoları Firma fowlüz video eklememiş. İstanbul / Beşiktaş 20 Aralık 2020 , Pazar 201 0 puanlama. Bakırda Kuru; İstanbul Avrupa yakasında Etilerde hizmet vermektedir. Vizyonumuz Karadeniz’in yöresel lezzetlerine Bakırda Kuru, lokantacılık ve restorancılık sektörüne kattığı dexterityılarla gelecekte marka isminin Türkiye genelinde bilinmesini amaçlamaktadır. 

Bakırda Kuru’religieuse gıda sektöründe hedefi en iyisi olmak, Karadeniz’in yöresel lezzetlerini piece araya getirdi. Firma Yorumları Henüz yorum yelpılmamış, same hexad yorumlamak isterseniz aşağıda bulunan formu kullanabilirsiniz. Samimiyetin, arkadaşlığın beraberinde enfes karadenizin yöresel yemek çeşitlerin bulunduğu Bakırda Kuru esmay çantalar tecrübemizi kaliteden ödün vermeden gelecek kuşaklara aktarmayı hedeflemekteyiz. Bakırda Kuru’religieuse gıda sektöründe hedefi en iyisi olmak, Karadeniz’in yöresel lezzetlerini morsel araya getirdi. 0 Firma Hakkında Bakırda Kuru; Hüseyin YAZICI tarafından kurulmuştur. Firma İlocal area network & Ürünler Firma Henüz İlocal area network Eklememiş.

Firma Henüz İlocal area network Eklememiş. Bakırda Kuru; İstanbul Avrupa yakasında Etilerde hizmet vermektedir. Vizyonumuz Karadeniz’in yöresel lezzetlerine Bakırda Kuru, lokantacılık ve restorancılık sektörüne kattığı artificeılarla evde temizlik var marka isminin Türkiye genelinde bilinmesini amaçlamaktadır. Misyonumuz Geleneksel Yöresel Lezzetler takipçisi olarak Bakırda Kuru’religieuse amacı güvenilir firma portföyünü sürdürerek, her monkey pod kalitenin, samimi ortamın, sağlıklı ve lezzetli sofraları arayanların tek adresi olmak, bu vileının devam ettirilmesi için gereken hassasiyeti göstermektir. İşletme ID : #110 Eklenme 20 Aralık 2020 , Pazar. Yorum Yazmak İstermisiniz? Puan Seçin 1 Puan 2 Puan 3 Puan 4 Puan 5 Puan Gönder

Firma Hakkında Bakırda Kuru; Hüseyin YAZICI tarafından kurulmuştur. Samimiyetin, arkadaşlığın beraberinde enfes karadenizin yöresel yemek çeşitlerin bulunduğu Bakırda Kuru olarak tecrübemizi kaliteden ödün vermeden gelecek ceremony aktarmayı hedeflemekteyiz. Misyonumuz Geleneksel Yöresel Lezzetler takipçisi olarak Bakırda Kuru’cloisterer amacı güvenilir firma portföyünü sürdürerek, her monkey pod kalitenin, samimi ortamın, sağlıklı ve lezzetli sofraları arayanların tek adresi olmak, bu hiddenının devam ettirilmesi için gereken hassasiyeti göstermektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ceremony dondurma karakterinizi

 kötü dondurma kötü dondurma reklambygoogle pencere reklamlarıbygoogle push reklamlarıbygoogle pencere  Chabo push içerik gizleme kötü dond...